1 adet Yeni Beyaz Sihirli Musluk Elektrikli Otomatik Su ve İçecek İçecek Dağıtıcı Dökülmeye Dayanıklı

SKU: w1209

Elektrikli musluk: otomatik içecek dağıtıcısının 2 aa pille çalıştırılması gerekir (dahil değildir).dağıtıcı musluğu, herhangi bir içecek kabını, ağır şişeleri kaldırma ihtiyacını ortadan kaldıran kullanımı kolay bir içecek dağıtıcısına dönüştürür.hayatınızı daha rahat hale getirin. yüksek kaliteli malzeme:otomatik su sebilinde kullanılan malzeme pp + siliko jeldir, güvenli ve

Fiyat: ₺107.98 ₺70.27

Ek bilgi:

Elektrikli Musluk: Otomatik içecek dağıtıcısının 2" AA " pille çalıştırılması gerekir (dahil değildir).Dağıtıcı musluğu, herhangi bir içecek kabını, ağır şişeleri kaldırma ihtiyacını ortadan kaldıran kullanımı kolay bir içecek dağıtıcısına dönüştürür.Hayatınızı daha rahat hale getirin.

Yüksek kaliteli malzeme:Otomatik su sebilinde kullanılan malzeme PP + siliko jeldir, güvenli ve toksik değildir, güvenli ve emniyetlidir ve iyi hava geçirmezlik, içeceklerin taşmasına veya israfına izin vermez.

Evrensel Kapak Çoğu Konteynere Uyar: Damlama otomatik dağıtıcısı yok, çoğu konteyner için evrensel kapak (yarım galon ve üstü).Çoğu konteyner için uygundur ve içeceğin sağlığını sağlar.Kalibre 1"(2,5 CM), 1,37" (3,5 CM) ve 1,77"(4,5 CM) ' dir.

Çok Amaçlı Ayırıcı: Herhangi bir içecek kabını, ağır kaldırma ihtiyacını ortadan kaldıran kullanımı kolay bir içecek dağıtıcısına dönüştürür bottles.It rahat ve hızlıdır ve kolayca içebilirsiniz beverages.It ev seyahati için olmazsa olmaz bir dağıtıcıdır.

Kaldırma Yok: Sadece tetiğe dokunun ve içecek dağıtılacaktır automatically.No ağır içecek kaplarını kaldırmanız gerekir.Çocuklar bu otomatik elektrikli musluk ile kendilerine hizmet edebilirler.

Etiketler: otomatik su balonu, su sebili içecek çocuklar, pı su sebili, köpek otomatik içecek şişesi, sihirli baallon suyu, 33cl plastik bira bardağı, despaador otomatik su, ne içecek buzdolabı, sihirli blutooth led, metal mutfak sabunluk

Malzeme Plastik
Kaynak Anakara Çin

Yorumlar (0) :

Yorumlar. E-posta adresiniz istenmeyecek alanlar işaretlenmiştir *

Puanınız *
Yorumunuz *