Dopro 2 adet Vintage silindir şapka Anahtarı Ucu 3 Yollu/4 Yollu Pickup Seçici anahtar düğmesi ABD Tele / Telecaster Siyah / Fildişi / Beyaz

SKU: w1438

Meşe grigsby veya diğer abd anahtarlarını kullanan çoğu abd ve meksika yapımı telecaster modeline uyar daha küçük 9/64 bıçaklara sahip ithalat, squier veya diğer metrik anahtarlara uymazlar, yalnızca 3/16 daha geniş bıçaklara sahip oak-grigsby veya diğer abd anahtarlarına uyarlar gitarınızdaki herhangi bir anahtar modeli ne olursa olsun, lütfen anahtar bıçağınızın 3/16 genişliğinde (+/- 0.005

Fiyat: ₺152.16 ₺135.40

Ek bilgi:

Meşe Grigsby veya diğer ABD anahtarlarını kullanan çoğu ABD ve Meksika yapımı Telecaster modeline uyar

Daha küçük 9/64" Bıçaklara sahip ithalat, Squier veya diğer Metrik anahtarlara uymazlar, yalnızca 3/16" daha geniş Bıçaklara sahip Oak-Grigsby veya diğer ABD anahtarlarına uyarlar

Gitarınızdaki herhangi bir anahtar modeli ne olursa olsun, lütfen anahtar bıçağınızın 3/16" genişliğinde (+/- 0.005" hatası) olduğunu iki kez kontrol edin.

Fender Telecaster gitarları için doğrudan değiştirmeler

Paket 2 anahtar ucu içerir, lütfen anahtarların dahil olmadığını unutmayın

Paket 2 anahtar ucu içerir, lütfen anahtarların dahil olmadığını unutmayın

Açık artırmalar sona erdikten sonra ödeme 7 gün içinde alınmalıdır.biz en kısa sürede göndereceğiz ödedikten sonra.

Biz 2 iş günü içinde gemi .Öğelerimizin çoğu, izleme referansı olmadan sıradan ekonomi hava postası ile gönderilir, paketinize bir izleme referansı eklemek istiyorsanız, nakliye için ek 4,00 ABD doları gerekecektir.Lütfen satın almadan önce bu süreye çok dikkat edin.

Kombine nakliyeyi kabul etmiyoruz.Toptan fiyat teklifi istemek istiyorsanız, önce nakliye ücretlerini onaylamak için lütfen bizimle iletişime geçin.

İthalat vergileri, vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir.Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.Teklif vermeden/satın almadan önce bu ek masrafların ne olacağını belirlemek için lütfen ülkenizin gümrük idaresine danışın.

PayPal gönderim adresiniz yerine ödeme işlemi sırasında girdiğiniz adrese göndeririz.

Bu, Çin'den Dünya Çapında uluslararası bir gönderidir.Normal teslim süresi Amerika Birleşik Devletleri'ne yaklaşık 10-20 iş günü ve diğer ülkelere 15-25 iş günüdür, lütfen bunu cömertçe anlayın.

Siparişinizi aldıktan hemen sonra kontrol edin.Tüm talepler (hasarlı, eksik veya yanlış öğeler), aldığınız tarihten itibaren 7 gün içinde yapılmalıdır.

Arızalı Sipariş:

Aldığınız siparişin bir üretici kusuru varsa, lütfen arızalı ürünün resimlerini hemen bize e-posta ile gönderin.Size göndermeden önce arızalı parçayı geri göndermeniz gerekiyor. replacement.As arızalı parçayı alır almaz ve incelediğimizde, size giderken bir yedek parça alacağız.

Nakliye Sırasında Hasar Gördü:

Paket(ler) inizi kabul etmeden önce inceleyin.Dış ambalajda herhangi bir hasar ve/veya tahrifat kanıtı görürseniz, teslimatçının teslimat makbuzunda bu hasarı not aldığından emin olmalısınız.Hasar notunun teslimat makbuzunda olduğundan emin olduktan sonra, teslimat sürücüsüne hasarlı paketi kabul etmeyi reddettiğinizi söyleyin, ardından bizimle iletişime geçin immediately.As taşıyıcımızla onayladıktan sonra, size giderken bir yedek alacağız.

Eksik Siparişler:

Kısmi bir sipariş aldıysanız, bizimle iletişime geçin immediately.In bu durumda, lütfen bize kısmi siparişin resimlerini e-posta ile gönderin received.As nakliye departmanımızla onayladıktan sonra., size giderken bir yedek alacağız.

Yanlış Emirler:

Eğer sipariş vermedi bir öğe alırsanız, bize ulaşın immediately.In bu durumda, lütfen bize e-posta gönderdiğiniz öğenin resimleri received.As nakliye departmanımızla onayladıktan sonra., size giderken bir yedek alacağız.

Tek kelimeyle, Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, lütfen önce bizimle iletişime geçin!sorunlarınızı en kısa sürede çözeceğiz.Lütfen bizimle iletişime geçmeden önce anlaşmazlığı hafifçe açmayın, bu sorunu çözmeye elverişli değildir.Anlayışınız için teşekkürler!

Müşterilerimizle olan tüm işlerimizi takdir ediyoruz, ürünlerimizden ve hizmetlerimizden memnunsanız, lütfen olumlu bir geri bildirim bırakın ve bize 5 yıldızlı derecelendirme puanları verin.Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, lütfen önce bizimle iletişime geçtiğinizden emin olun ve bu sorunları çözmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

Herhangi bir sorunuz veya sorununuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, size 24 saat içinde cevap vereceğiz.Teklif vermeden önce lütfen şartlarımızı ve açıklamalarımızı dikkatlice kontrol edin.

Etiketler: squier telecaster saatler, telecaster altın kayış, yamaha telecaster gitar, filtertrone gitar pikap, pikap köprüsü, çamurluk telecaster 1950, telecaster eyer siyah, electirc gitar manyetikler, crysral kabin tutamakları, telecaster metal boyun

Tip diğer
Marka Adı KAİŞ

Yorumlar (0) :

Yorumlar. E-posta adresiniz istenmeyecek alanlar işaretlenmiştir *

Puanınız *
Yorumunuz *