Anwor HEPA Filtre Xiaomi Elektrikli Süpürge Mini elektrikli el süpürgesi Hepa Filtre Xiaomi Mijia El Vakum

SKU: w24198

[xiao mi mi elektrikli süpürge, mi ni elektrikli el süpürgesi için uygun]: xiao mi mi jia elektrikli el süpürgesi, orijinal olmayan aksesuarlar ile uyumlu, orijinal yedek olarak uygun. [dahil]: xiaomi mijia dik elektrikli süpürge ssxcq01xy için 4 x yedek hepa filtreleri. [xiaomi mi elektrikli süpürge mini elektrikli el süpürgesi için yedek filtre]: aksesuar kitindeki parçalar, diğer markalar veya modeller için

Fiyat: ₺197.30 ₺151.97

Ek bilgi:

[Xiao mi mi elektrikli süpürge, mi ni elektrikli el süpürgesi için uygun]: Xiao mi mi jia elektrikli el süpürgesi, orijinal olmayan aksesuarlar ile uyumlu, orijinal yedek olarak uygun.

[Dahil]: Xiaomi Mijia dik elektrikli Süpürge SSXCQ01XY için 4 X Yedek Hepa filtreleri.

[Xiaomi Mi Elektrikli Süpürge Mini elektrikli el süpürgesi için Yedek Filtre]: Aksesuar kitindeki parçalar, diğer markalar veya modeller için değil, yalnızca Xiaomi Mi Elektrikli Süpürge elektrikli el Süpürgesi ile uyumludur.Lütfen sipariş vermeden önce bunu onaylayın.

[Bakım]: Kullanım sıklığına bağlı olarak sarf malzemesi değiştirme kitini her 2~3 ayda bir değiştirerek robotunuzun en yüksek performansta çalışmasını sağlayın.

Malzeme: plastik

renk: gri

Paket içeriği:

4 * Kartuş Filtre

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Etiketler: filtre, vacume filtrasyon, elektrikli süpürge için hepa filtre, ırobot roomba 600 610, ev aksesuarları

Kaynak Anakara Çin

Yorumlar (0) :

Yorumlar. E-posta adresiniz istenmeyecek alanlar işaretlenmiştir *

Puanınız *
Yorumunuz *