1/2/5/10 Adet 20x8-6 NdFeB Neodimyum Mıknatıs Süper Güçlü Küçük Yuvarlak Kalıcı Disk Manyetik ımanes 20x8 Delik 6

SKU: w260004

Tanım şekil: yuvarlak malzeme: ndfeb sınıf: n35 maksimum çalışma sıcaklığı: 80°c / 176°f tolerans: yaklaşık 0-0. 8 mm kaplama: nikel + bakır + nikel üç katmanlı kaplama not: 1: neodim mıknatıslar çok güçlüdür, iki büyük mıknatıs arasında yaralanmayı önlemek için lütfen parmaklarınıza veya diğer vücut parçalarına dikkat edin 2: neodim mıknatıslar çok kırılgan

Fiyat: ₺60.18 ₺54.85

Ek bilgi:

Tanım

Şekil: Yuvarlak

Malzeme: NdFeB

Sınıf: N35

Maksimum Çalışma Sıcaklığı: 80°C / 176°F

Tolerans: Yaklaşık 0-0. 8 mm

Kaplama: Nikel + Bakır + Nikel Üç Katmanlı Kaplama

Not:

1: Neodim mıknatıslar çok güçlüdür, iki büyük mıknatıs arasında yaralanmayı önlemek için lütfen parmaklarınıza veya diğer vücut parçalarına dikkat edin

2: Neodim mıknatıslar çok kırılgan ve hasar görmesi kolaydır, lütfen dikkatli kullanın.Güçlü mıknatıslar, %100 mükemmelliği garanti edemeyen yüksek sıcaklıkta nadir topraklardan yapılır.Küçük kusurları performansını ve kullanımını etkilemez ve sakıncası olanlar dikkatli satın almalıdır.

3: Güçlü mıknatıslar demir eşyalardan ve monitörler, banka kartları, bilgisayarlar, TV'ler ve cep telefonları gibi mıknatıslanması kolay bazı demir ürünlerden uzak tutulmalıdır.

4: 8 yaşın altındaki çocuklar tarafından teması ve kullanımı yasaklayın, çocukların yutmasını önleyin

Uygulamalar:

Akustik alan: hoparlör, alıcı, mikrofon, alarm, sahne sesi, araç sesi vb.

Elektronik: kalıcı manyetik aktüatör vakum devre kesiciler, manyetik röleler, metre, metre, ses ölçer, bir reed anahtarı, sensörler.

Elektrik alanı: VCM, CD / DVD-ROM, jeneratörler, motorlar, servo motorlar, mikro motorlar, motorlar, titreşim motorları.

Makine ve teçhizat: manyetik ayırma, manyetik vinç, manyetik makineler.

Sağlık: MRI tarayıcıları, tıbbi ekipman, manyetik sağlık ürünleri vb.

Diğer endüstriler: manyetize Balmumu, boru kireç çözücü, manyetik fikstür, otomatik mahjong makinesi, manyetik kilitler, kapı ve pencere manyetik, manyetik bagaj, deri manyetik oyuncaklar, manyetik aletler, hediyeler ve paketleme.

Etiketler: ıman peruk, lastik 20x8, kapak 20x8, büyük mıknatıs güçlü delik, 20x8 8 lastik, neodim mıknatıslar yuvarlak delikler, neodimyum yuvarlak mıknatıs, iman havalandırma, iman gıda, 20x8 kutuları

Bileşik Neodim Mıknatıs
Sertifika Hiçbiri
Kaynak Anakara Çin
Şekil Çarşaf
Tip Kalıcı
Model Numarası 20x8-6
Delikli Evet

Yorumlar (0) :

Yorumlar. E-posta adresiniz istenmeyecek alanlar işaretlenmiştir *

Puanınız *
Yorumunuz *