150/20 Adet Bakır İzolesiz Halka sıkma terminalleri Kiti Açık Varil Tel Terminali Sıkma Katı Teller Telli Teller

SKU: w261023

\ boyutlarımız var: m3/m4/m5/m6/m8 / m10: 50 adet x m3; 20 adet x m4; 20 adet x m5; 20 adet x m6; 20 adet x m8; 20 x m10. tüm toplam 150 adet.bu halka terminalleri kesinlikle temel sıkma ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır. halka terminallerimiz çeşitli elektronik bileşenler için kullanılır.bakır terminaller çalışma sırasında kablo cihazına kolayca bağlanabilir.bakır terminaller diğer halka terminaller

Fiyat: ₺27.80 ₺20.95

Ek bilgi:

\

Boyutlarımız var: M3/M4/M5/M6/M8 / M10: 50 adet x M3; 20 adet x M4; 20 adet x M5; 20 adet x M6; 20 adet x M8; 20 x M10. Tüm toplam 150 adet.Bu halka terminalleri kesinlikle temel sıkma ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır.

Halka terminallerimiz çeşitli elektronik bileşenler için kullanılır.Bakır terminaller çalışma sırasında kablo cihazına kolayca bağlanabilir.Bakır terminaller diğer halka terminaller kadar kalın değildir.Ağır hizmet tipi kıvırıcılar olmadan daha hafif ve kullanımı daha kolaydır.

Açık namlu tasarımı, bu halka terminal konektörlerinin katı veya telli teller için daha ideal olduğundan emin olun.Alevlendirilmiş açıklık tasarımı, katı telleri veya telli telleri sıkma zorluğunu azaltabilir.Özellikle sınırlı alan uygulamaları için güvenilir bağlantılar kurarak, ev aletlerinde, otomobillerde, elektrik endüstrisinde, mekanik ekipmanlarda, güç dağıtım kabinlerinde vb.Yaygın olarak kullanılırlar.

Ürünlerimizden memnun değilseniz veya herhangi bir sorunuz varsa, lütfen istediğiniz zaman bize gelin.Tüm sorunları sizin memnuniyetinize göre çözeceğiz.24 Saat hızlı yanıt hizmeti sunuyoruz.Sizin için herhangi bir sorunu çözeceğimize söz veriyoruz.

Etiketler: sıkma 6mm2, terminal, pabuç

Marka Adı DBWLİ
Tip Eklemek
Kaynak Anakara Çin
Sertifika CE
Model Numarası DJ431B'NIN sohbeti

Yorumlar (2) :

Kalite ortalamadır. Bakır değil, çok parlak. Bir çeşit örtbas. Kalınlık sadece 0,4 mm. Güçlü bir yük konusunda tavsiyede bulunmuyorum. Fiyatın düşük olduğunu anlıyorum, bu yüzden fazla eksi yapmıyorum

Çok kısa sürede geldi... Hepsi mükemmel…

Yorumlar. E-posta adresiniz istenmeyecek alanlar işaretlenmiştir *

Puanınız *
Yorumunuz *