Yeni XMRM-006 Xiao mi mi kutusu S MDZ-22-AB akıllı tv kutusu mi TV çubuk mini PC Bluetooth Ses RF Uzaktan Kumanda

SKU: w308223

Lütfen eski uzaktan kumandanızın resimle aynı olduğundan emin olun. ürün açıklaması durum: yeni marka: mi̇ için modeli: xmrm-006 malzeme: abs malzeme miktar: 1 x uzaktan kumanda, piller dahil değildir 1. lütfen ilk kullanımdan önce iki no. 7 pil takın basınç uygulayarak ve aşağı doğru kaydırarak pil kapağını açın, ardından iki no. 7 pil takın ve pil kapağını tekrar takın.

Fiyat: ₺431.92 ₺233.29

Ek bilgi:

Lütfen eski uzaktan kumandanızın resimle aynı olduğundan emin olun.

ürün açıklaması

Durum: Yeni

Marka: Mİ için

Modeli: XMRM-006

Malzeme: ABS malzeme

Miktar: 1 x uzaktan kumanda, piller dahil değildir

1. Lütfen ilk kullanımdan önce iki No. 7 pil takın Basınç uygulayarak ve aşağı doğru kaydırarak pil kapağını açın, ardından iki No. 7 pil takın ve pil kapağını tekrar takın. 2. Eşleştirme Cihaz masaüstünden Ayarlar > Uzaktan Kumanda ve Aksesuarlar >Aksesuar Ekle'ye girin, ardından ekrandaki talimatları izleyin.Eşleştirildikten sonra, TV ekranında başarılı bir bağlantıyı gösteren bir mesaj görünecektir.

Önemli Hatırlatmalar: * En iyi kullanıcı deneyimini sağlamak için TV'nizin/kablo kutunuzun ürün yazılımını her zaman en son/en kararlı sürümle güncel tutun.

Bu uzaktan kumandayı ödedikten sonra 24 saat içinde göndereceğiz, başka sorularınız varsa lütfen not bırakın veya benimle iletişime geçin, en kısa sürede cevap vereceğiz.

Ürün Resimleri

* Siparişinizle veya ürünlerinizle ilgili herhangi bir sorun veya endişeniz varsa, lütfen bize mesaj gönderin ve herhangi bir geri bildirimden ayrılmadan önce size yardımcı olma şansı verin.

* Her duruma olumlu bir sonuç verebileceğimize ve övgülerinizi kazanmak için çok çalışacağımıza inanıyoruz.

* Bu işlemden memnun kaldıysanız, lütfen bize 5 yıldızlı bir puan verin!

Teşekkürler!Alışverişinizin tadını çıkarın!

Etiketler: skai mi kutusu, telestra tv kutusu, mika ses çubuğu, elantra bluetooth, çocuklar netflix, eletronic bluetooth hoparlör, mini bulmaca sihirli küpler, tv kabel mi, bluetooth usb fare, tanımsız pantolon

Kablosuz İletişim RF
kalıp AA MI DPS için-22-AB ONLİNE 24
Malzeme ABS Malzeme
Kaynak Anakara Çin
Kanal 1
Model Numarası XMRM-006
Marka Adı öldürmek
Piller Dahil No
Koşul yeni
Paket Evet
Sıklık 433 MHz
Kullanmak TV
Destek uygulaması No
Sertifika Hiçbiri

Yorumlar (2) :

Bazı nedenlerden dolayı konsola uymadı, ancak TV ile

Ürün iyi durumda ve mükemmel çalışıyor. ancak, yerel teslimat korkunçtu. Onlarla iletişime geçemedi ve ürünü çok geç teslim etti.

Yorumlar. E-posta adresiniz istenmeyecek alanlar işaretlenmiştir *

Puanınız *
Yorumunuz *