Fiesta Gnome Cinco De Mayo Meçhul Bebek Tomte Meksika Taco Salı Yaz Ev Mutfak Katmanlı Tepsi Süslemeleri

SKU: w321660

Tanım: malzeme: polyester renk: resim gösterisi olarak miktar:1 x meksika gnome özellikler: 【mükemmel boyut】 meksika fiesta'sında cüceler eviniz ve partiniz için mükemmel dekorasyonlardır.her gnome, masa dekorasyonu için uygun, yaklaşık 2,7 genişliğinde, 3,1 yüksekliğindedir. 【klasik tasarım】 her ikisi de meksikalı fötr şapka giyiyor patterns.mr gnome bir gitar tutar. mr. s gnome

Fiyat: ₺75.80 ₺59.04

Ek bilgi:

Tanım:

Malzeme: polyester

Renk: resim gösterisi olarak

Miktar:1 x Meksika gnome

Özellikler:

【Mükemmel Boyut】 Meksika Fiesta'sında cüceler eviniz ve partiniz için mükemmel dekorasyonlardır.Her gnome, masa dekorasyonu için uygun, yaklaşık 2,7" genişliğinde, 3,1" yüksekliğindedir.

【Klasik Tasarım】 Her ikisi de Meksikalı fötr şapka giyiyor patterns.Mr Gnome bir gitar tutar. mr. s Gnome elinde bir marakas tutar ve çıkarılabilir bir etek giyer.Sevimli yüz tasarımı yok.

【Malzeme】Cinco De Mayo Cüceleri polyester ve karbon fiber malzemeden yapılmıştır.Sakal ve saç yapay saç, yumuşak keçedir.Biraz kumla dolu taban, sabit durmasına izin verdi.

【İyi şanslar Hediyesi】Cinco de Mayo cüceleri,Cinco de Mayo atmosferi eklemek için klasik tasarımlarla çoğunlukla yeşil ve turuncudur.Cüceler size iyi şanslar getirecek iyi şanslar temsil eder.Çocuklarınız, aileniz ve arkadaşlarınız için hediyeler.

【Cinco De Mayo Süslemeleri】 Cinco de Mayo parti süslemeleri kapalı ev, masa, kanepe, pencere, kitaplık, Katmanlı Tepsi, yemek masası, yatak, oturma odası, Çiftlik evi, Mutfak vb.İçin uygundur.

Paket içeriği:

1 x Meksika gnome

Etiketler: gnome peluş, kahve cücesi, cüceler, sonbahar dekorasyonu, cüce

Malzeme Tekstil ve Kumaş
Tema Vatanseverlik
Kaynak Anakara Çin
Akıllı Cihaz mı NO
Tarz Pastoral Tarzı

Yorumlar (0) :

Yorumlar. E-posta adresiniz istenmeyecek alanlar işaretlenmiştir *

Puanınız *
Yorumunuz *