Bulanık Çorap Sevimli Yumuşak Sevimli Komik Bulanık Çorap Sıcak Rahat Bulanık Çorap Festivali Kaynağı Kadın Erkek Gençler Çocuklar İçin

SKU: w372811

Tanım: bu noel bulanık çorapları, yüksek dereceli mercan kadifeden yapılmıştır .kışın yatak odalarında, oturma odalarında ve ofislerde giymek için mükemmeldir. özellikler: yüksek dereceli malzeme: yüksek dereceli süper yumuşak mercan kadifeden yapılmıştır.rahat, sıcak, yumuşak ve dayanıklı. benzersiz tasarım: ayak bileğindeki elastik bant, ayaklarınıza uymalarına yardımcı olacaktır. mükemmel

Fiyat: ₺57.89 ₺26.09

Ek bilgi:

Tanım:

Bu Noel Bulanık Çorapları, yüksek dereceli mercan kadifeden yapılmıştır .Kışın yatak odalarında, oturma odalarında ve ofislerde giymek için mükemmeldir.

Özellikler:

Yüksek Dereceli Malzeme: Yüksek dereceli süper yumuşak mercan kadifeden yapılmıştır.Rahat, sıcak, yumuşak ve dayanıklı.

Benzersiz Tasarım: Ayak bileğindeki elastik bant, ayaklarınıza uymalarına yardımcı olacaktır.

Mükemmel Hediye: Sevdikleriniz için Noel, Yeni Yıl ve Şükran Günü için mükemmel bir hediye.

Belirleme:

Adı: Noel Bulanık Çorap

Malzeme: Mercan kadife

Boyut.

Çorap: Ortalama boyutu

Noel Topu: 10 cm/3.94 inç

Ambalaj Listesi:

1 çift * Noel Bulanık Çorap

Notlar:

Aydınlatma efektleri ve kamera açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.[Rahatça Giyin]: Ayak bileğinde bacaklarınızı sıkıştırmayacak ve zamanla gevşemeyecek ve sarkmayacak uzun ömürlü bir elastik bant bulunan Fuzzy Socks Cute, rahat peluş dikiş ve kolay açma ve kapama için elastik bir üst kısım ile tasarlanmıştır., bir çift mükemmel rahat çorap.

2.[Sıcak Tutmak]: Soğuk kış aylarında ayaklarınızı sıcak tutmak için tasarlanan Christmas Fuzzy Socks Unisex, uykunuz sırasında ayaklarınızın üşümeyeceğinden emin olarak size tatlı ve sıcak bir rüya sunuyor.

3.[High-End Malzeme]: Bulanık Çoraplar Noel, rahatınız için tasarlanmış, sıkı kalite kontrol altında üretilen yüksek kaliteli süper yumuşak mercan kadife malzemeden yapılmış, rahat, sıcak, nem emici ve dayanıklı bir performansa sahiptir.

4.[İyi hediye]: Şükran Günü, Noel, Yeni Yıl ve doğum günleri için ideal bir hediye seçimi olan Noel Bulanık Çorapları, evde, yatak odasında, yurtta, yemek odasında ve daha fazlasında giymek için uygundur, arkadaşlarınıza, ailenize ve sevdiklerinize sevginizi ve bakımınızı gösterir.

5.[Klasik]: Tüm bu klasikler, tipik geyik, Noel Baba ve kardan adam ile böyle bir Noel'in tadını çıkaracaksınız.Bu Tüylü Çoraplar sizi mutlu etmek için yapılmıştır.

Kaynak Anakara Çin

Yorumlar (0) :

Yorumlar. E-posta adresiniz istenmeyecek alanlar işaretlenmiştir *

Puanınız *
Yorumunuz *