2 ADET PCD CBN ELMAS Uç VBGT110302 VBGT110304 VBGT110308 VBGT160402 / 04 / 08 Dönüm Bıçak CNC Metal Torna torna kesici aletler

SKU: w389771

Niudiansk resmi mağaza hoş geldiniz sevgili dostlar.bu mağazada gösterilen tüm ürünler mevcuttur, böylece güvenle satın alabilirsiniz.geldiğiniz için teşekkürler.mutlu alışveriş! ! !başka modellere ihtiyacınız varsa, lütfen bana bildirin ve onları bulabilirim.teşekkür ederim bıçak malzemesi tanıtımı: pcd: demir dışı metal malzemeler, metal olmayan malzemeler ve bazı kompozit malzemeler: (1)

Fiyat: ₺298.23 ₺137.12

Ek bilgi:

Niudiansk Resmi Mağaza hoş geldiniz

Sevgili dostlar.Bu mağazada gösterilen tüm ürünler mevcuttur, böylece güvenle satın alabilirsiniz.Geldiğiniz için teşekkürler.Mutlu alışveriş! ! !Başka modellere ihtiyacınız varsa, lütfen bana bildirin ve onları bulabilirim.Teşekkür ederim

Bıçak malzemesi tanıtımı:

PCD: demir dışı metal malzemeler, metal olmayan malzemeler ve bazı kompozit malzemeler:

(1) Demir dışı metaller: alüminyum alaşımları, babbitt alaşımları, pirinç alaşımları, bakır alaşımları, kurşun alaşımları, manganez alaşımları, silikon alüminyum alaşımları, gümüş, platin, tungsten bazlı çimentolu karbürler ve çinko alaşımları.

(2) Metalik olmayan malzemeler: alümina, grafit, sinterlenmiş seramikler, bakalit, berilyum oksit, seramikler, epoksi reçine, cam, cam seramikler, kauçuk ve çeşitli plastikler.

(3) Kompozit malzemeler: asbest, epoksi cam elyaf, karbon dolgu malzemesi, naylon dolgu malzemesi, fenolik dolgu malzemesi, polivinil klorür dolgu malzemesi, silisik asit dolgu malzemesi.

CBN: (sert çelik, sert dökme demir, perlitik gri dökme demir ve sfero döküm

(1) hrc45'in üzerinde sertleştirilmiş çelik:

(2) Sertliği 180-300 arasında olan dökme demir;

(3) Yüksek nikel alaşımları, kalıp çelikleri vb.Gibi süper ısıya dayanıklı alaşımlı malzemeler.yüksek teknoloji endüstrisinde jet motorlarının üretimi için.

Ürünler gerçek çekim

Dükkanı takip et:

Bir mağaza üyesi olun ve özel hayran indirimleri alın.

Sevkiyat ücretleri hakkında:

Bazı uzak ülkelerde nakliye maliyetleri çok yüksek olabilir.Sipariş vermeden önce müşteri hizmetlerine danışabilirsiniz.Nakliye ücretini değiştirmenize yardımcı olabiliriz.

Toptan indirimler:

Toplu olarak satın almak istiyorsanız, en büyük indirimi almak için lütfen bizimle iletişime geçmeyi unutmayın.

Satış sonrası servis:

Lütfen malları aldıktan sonra malları kontrol edin.Herhangi bir sorunuz varsa, sizinle zamanında ve aktif bir şekilde ilgilenebilmemiz için lütfen zamanında bize bildirin!

Ürünlerimizden ve hizmetlerimizden memnunsanız, lütfen boş zamanlarınızda bana bir yorum verin ve dsr'm için mükemmel 5 yıldızı seçin.

Biz fabrika doğrudan satış, ürünlerimiz sektördeki en iyisidir ve her müşteriye en düşük fiyatları ve en iyi ürünleri sunmaya çalışıyoruz.

Niudiansk

hinese ünlü marka.

CNC torna takımlarının ana satışları: torna takımları (dış, iç, diş, kesici takımlar vb.), delme aletleri (matkaplar, raybalar, musluklar vb.), delme aletleri, freze aletleri ve çeşitli aksesuarlar.

Biz kaliteli ve iyi fiyat ile, uzun yıllardır CNC araçları konusunda uzmanlaşmıştır.Yardıma ihtiyacınız olursa, benimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Umarım uzun vadeli ortak olabiliriz.

Etiketler: ro12y3'nın sohbeti, Torna Aletleri, tırtıllı anahtar, 16mm şaft, torna torna aracı

Model Numarası VBGT110302/04/04
Kullanım İç Dönüm Aracı
Sertlik 95
model 1 VBGT160402/04/08
Kaplama diğer
Kaynak Anakara Çin
Sertifika Hiçbiri
Malzeme Elmas
Marka Adı Niudiansk

Yorumlar (0) :

Yorumlar. E-posta adresiniz istenmeyecek alanlar işaretlenmiştir *

Puanınız *
Yorumunuz *