Elektrikli Tornavida Şarj Edilebilir 3.6 v Küçük şarjlı tornavida, USB Hızlı Şarj tornavida takımı, Ev için Uygun

SKU: w393704

Mükemmel kombinasyonu: 14 in 1 bu tornavida seti içerir 1 x elektrikli tornavida, 10 x matkap uçları, 1 x magnetizerin, 1 x matkap biyel, 1 x usb şarj kablosu ve 1 x kullanım kılavuzu.i̇şteki farklı ihtiyaçlarınızı mükemmel bir şekilde karşılayın. manuel ve mutomatik entegrasyon: elektrikli kalem tornavidamız manuel ve otomatik çift modludur.vida çok sıkı olduğunda, elektrik modu ile kolayca çıkarılabilir,

Fiyat: ₺395.36 ₺256.91

Ek bilgi:

Mükemmel Kombinasyonu: 14 in 1 Bu tornavida seti içerir 1 x elektrikli tornavida, 10 x matkap uçları, 1 x magnetizerin, 1 x matkap biyel, 1 x usb şarj kablosu ve 1 x kullanım kılavuzu.İşteki farklı ihtiyaçlarınızı mükemmel bir şekilde karşılayın.

Manuel ve Mutomatik Entegrasyon: Elektrikli kalem tornavidamız manuel ve otomatik çift modludur.Vida çok sıkı olduğunda, elektrik modu ile kolayca çıkarılabilir, yetersiz güç durumunda manuel modda çalışmaya devam edebilirsiniz.

Kompakt Boyut ve 2 yönlü Dönüş: Akülü tornavidamız hem pozitif hem de negatif dönüşü destekler, vidaları kolayca sıkın ve çıkarın.Bir kalem büyüklüğünde olacak şekilde tasarlanmış, dar yerlere erişime izin verir, kullanımı kolaydır ve her yere taşınabilir.

USB Şarj Tasarımı: Vida aleti, USB şarjlı, kablosuz bağlama özelliğine sahip şarj edilebilir bir lityum pildir, telefon güç adaptörünün, bilgisayarın vb.USB arabirimi üzerinden şarj edilebilir, tam şarj süresi 5-7 saattir.

Yaygın olarak uygulanabilir: Bu pratik onarım aracı hafif ve kolaydır operate.It bilgisayarlar, ev aletleri, mobilyalar, oyuncaklar, arabalar vb.İçin ideal bir bakım aracıdır, yüksek sökme ve montaj verimliliği.

Etiketler: elektrikli tornavida, elektrikli tornavidalar, mini elektrikli tornavida, elektrikli tornavida takımı

Anma Gerilimi 3.6 V
Yüksüz Hız 1350 rpm
Marka Adı WOZOBUY'UN
Tip Akülü Tornavida
Kullanım Ev yapımı DIY
Kaynak Anakara Çin
Dönme hızı 250R / DAK
Güç Kaynağı pil
Ağırlık 0.3
Maks. Moment 1.2 NM

Yorumlar (4) :

Nene için uygun değil

Her şey yolunda, ben ilk kez değilim

Harika tornavida... Kalite memnun...

Mükemmel tornavida motoru çevik çekiş iyidir. tv'deki tornavidanın büyük bir şarjı var. Satıcıyı tavsiye ederim

Yorumlar. E-posta adresiniz istenmeyecek alanlar işaretlenmiştir *

Puanınız *
Yorumunuz *