H37A Katlanabilir Biberon Kurutma Rafı - biberonlar Kurutma Tezgah Uzay Tasarrufu, Büyük Boy Biberon Tutucu

SKU: w500990

Özellikler: çok amaçlı,biberonlar,damlatmaz bardaklar,meme uçları,emzikler,pompa parçaları, gözlükler,silikon torbalar ve diğer eklentiler ve ekstralar gibi günlük kullanımda hava kurutması için mükemmeldir. ootdty'nin sohbeti yerden tasarruf sağlayan şişe kurutma rafı, 23,6×13,4×2,5 cm / kompakt uzunluğa sahip tezgahınızın tekrar yanına oturur ve kullanım için daha fazla alan bırakır. sökülmesi

Fiyat: ₺63.42 ₺57.13

Ek bilgi:

Özellikler: Çok amaçlı,biberonlar,damlatmaz bardaklar,meme uçları,emzikler,pompa parçaları, gözlükler,silikon torbalar ve diğer eklentiler ve ekstralar gibi günlük kullanımda hava kurutması için mükemmeldir.

OOTDTY'NIN sohbeti

Yerden tasarruf sağlayan şişe kurutma rafı, 23,6×13,4×2,5 cm / kompakt uzunluğa sahip tezgahınızın tekrar yanına oturur ve kullanım için daha fazla alan bırakır.

Sökülmesi kolaydır, şişe kurutucu rafını dışarı çekin ve fazla suyu saniyeler içinde çıkarmak için tahliye tepsisini çevirin.ev veya seyahat için uygun.

Kolayca temizlenir, çıkarılabilir damlama tepsisinin fazla suyu atması kolaydır, temizlemek için rafı dışarı çekebilir ve tezgahınızı ve rafınızı kuru tutabilirsiniz.

Güvenli malzeme, bebek şişeleri için kurutma rafı, toksik olmayan, kurşunsuz, bpa ve daha fazlası içermeyen gıda sınıfı malzemelerden yapılmıştır.

Şartname: Malzeme: PP

Renk: Gül, Mor, Yeşil, Mavi

Paket içeriği: 1 adet biberon kurutma rafı

not: Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm hatalara izin verin.

Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, pic öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.

Etiketler: şişe kurutma rafı - besleme şişeleri kurutucu, bebek için şişe tutucu, kurutma rafı, bardak kurutma rafı, bebek kurutma makinesi

Desen Türü Katı
Model Numarası H37A9FF503394'NIN sohbeti
Marka Adı OOTDTY'NIN sohbeti
Tip kurutma rafı
Malzeme PP
Yaş Aralığı 0-6m
Kaynak Anakara Çin

Yorumlar (0) :

Yorumlar. E-posta adresiniz istenmeyecek alanlar işaretlenmiştir *

Puanınız *
Yorumunuz *