Çocuk yetişkin şişme yüzme havuzu net kalın süper büyük çocuk havuzu ev şişme küvet çocuk banyo

SKU: w504096

Özel not: ① yüzme havuzunda hava pompası yoktur.hava pompasının ayrı olarak satın alınması gerekiyor! ②ürün bir güç kaynağı (pil) içermez, lütfen pili yerel olarak satın alın! ③farklı ölçüm yöntemleri nedeniyle, lütfen 0-3 cm hata aralığına izin verin! bu yüzme havuzunun sadece üst dairenin beyaz kısmında şişirilmesi gerekiyor ve alt kısımda havalandırma suyuna gerek yok.yüzdürme

Fiyat: ₺4 887.33 ₺3 372.17

Ek bilgi:

Özel Not:

① Yüzme havuzunda hava pompası yoktur.Hava pompasının ayrı olarak satın alınması gerekiyor!

②ürün bir güç kaynağı (pil) içermez, lütfen pili yerel olarak satın alın!

③farklı ölçüm yöntemleri nedeniyle, lütfen 0-3 cm hata aralığına izin verin!

Bu yüzme havuzunun sadece üst dairenin beyaz kısmında şişirilmesi gerekiyor ve alt kısımda havalandırma suyuna gerek yok.Yüzdürme ile desteklenir, sudan sonra otomatik olarak oluşur injection.No zahmetli prosedürler.

belirleme:

1.8 M*0.73 M

2.4 M*0.63 M

2.4 M*0.76 M

3.0 M*0.76 M

3.6 M*0.76 M

3.6 M*0.9 M

[sözleşme açıklaması]& nbsp & nbsp; Lütfen dikkatlice okuyun& nbsp & nbsp; Eksik (alındığında yetersiz miktar, listede sevk edilmez): 1.500 yuan veya daha az mal, lütfen nakliye şirketi personeli ile malları alın miktarın yüz yüze envanteri, bir eksiklik varsa, onaylamak için lütfen nakliye şirketi personelini imzalayın, ödeme yapacak nakliye şirketini bulacağız ve eksik parçanızı telafi edeceğiz. 2, 500 yuan veya daha fazla mal, lütfen imzaladıktan sonra 24 saat içinde eksik miktarınızı bize bildirin, miktarı doğrulamak için sizinle işbirliği yapacağız ve sorunu çözmenize yardımcı olmaya çalışacağız.Eksik miktarı zamanında saymazsanız veya bize bildirmezseniz, miktar doğru kabul edilecektir.

Ek olarak, büyük günlük sevkiyat hacmi nedeniyle, her bir ürün herhangi bir zamanda stokta olmayabilir. time.In yetersiz envanter durumunda, size iade edeceğiz veya bir sonraki siparişle birlikte vereceğiz, ancak ayrı olarak vermeyeceğiz.

Hasar: Nakliyeden kaynaklanan hasarlar için sorumluluk Firmamız tarafından karşılanmayacaktır (Debang, Jiaji vb.Gibi risk altındaki lojistiği seçmeniz önerilir.).Ancak müşterilerin bu sorunu çözmelerine yardımcı olmak için her türlü çabayı gösterme yükümlülüğümüz var, lojistik çift katmanlı paketleme, yastık tamponu, kompakt istifleme ve hasar olaylarının oluşmasını önlemenin diğer yollarını kullanacağız.Lütfen (veya diğer alıcı) malların miktarını ve görünümünü kurye ile kontrol ettiğinizden emin olun (ki bu sizin hakkınızdır), miktar doğru değilse veya görünüm kırılmışsa, onaylamak için lütfen kuryeyi imzalayın.

Sorun 1: ekspres teslimat personeli birlikte açmaya ve kontrol etmeye istekli değil

Çözüm: kurye döndükten sonra kontrol etmek için iyi almak için aldıktan sonra imzaladığınız ekspres sipariş

Soru 2, kuryeler eksik numarayı onaylamak için imzalamayı reddetti

Çözüm: Sadece telefon numarasını ve adını yazın

Lütfen yukarıdakileri dikkatlice okuyun, bu sizin için çok önemlidir, yukarıdaki işlemi yapamazsanız, ortaya çıkan sorunlar için çok üzüleceğiz, hiçbir şey yapamayız.

İade ve değişim: iade koşulları-ürünün kendisinin kalite sorunu, ürünün kendisinin işlevlerinin eksikliğine yol açar, bu yüzden iade edip değiştireceğiz, ancak bundan kaynaklanan navlun alıcı tarafından karşılanacaktır (çoğu sorun, pili değiştirmek, pili ayarlamak gibi basit yollarla çözülebilir). pilin yerleştirme konumu, dişlerin bağlanması vb.).Kötü satışlar, beklendiği kadar iyi değil vb.Gibi diğer nedenler., ürünlerin kendilerinin kalite sorunları olmayan, geri dönüş sağlamayacağız.

& nbsp;& nbsp; & nbsp; Ürün kalitesi: tüm ürünler üretim sırasında, teslimattan sonra ve teslimattan önce muayeneden geçecek ve yalnızca tamamen kalifiye olduklarında teslim edilecektir.Ancak her türlü belirsiz faktör ürün fonksiyon kaybına yol açacaktır.Firmamız nitelikli oranın sadece %98'ini garanti edebilir ve %2'si sorumluluktan muaftır.

& nbsp; & nbsp; Resimler ve nesneler: ürün resimlerinin %95'inden fazlası, ürünün kendisinin gerçek durumunu gerçekten yansıtabilen kendi portreleridir.Ancak, ışık, çekim seviyesi ve diğer faktörler nedeniyle resimler ve nesneler arasında bazı farklılıklar olabilir.Pazar değişiklikleri ve diğer faktörler nedeniyle fabrika, ürünlerin ve dış ambalajın rengini ve paketleme yöntemini ayarlayabilir.Lütfen gerçek durumu kriter olarak alın

Diğerleri: Yaptığımız şey iyi ürünler, el sanatları, sanat eserleri, elektrikli ev aletleri, sıradan oyuncaklar, mükemmeliyetçiler veya ürünlere katı olanlar değildir.Lütfen muhteşem bir şekilde dönün ve zarif bir sapma yapın.

Nakliye, kontrolümüz dışında olan üçüncü taraf lojistik şirketi tarafından yapılmaktadır.Ulaşım süresi hava durumu, araç düzenlemesi, trafik koşulları vb. Gibi birçok faktörden etkilenir.Tarafımızdan ve sizin tarafınızdan tahmin edilen nakliye süresi, sözleşmenin içeriği veya malların iade nedeni olarak değil, yalnızca referans amaçlıdır.

Etiketler: derin şişme yüzme havuzu, şık şişme havuzu, trendler battaniye kundaklama, yüzme çantaları yetişkinler, colvhoneta şişme havuz, garten yüzme havuzu, kapaklar şişme jakuzi, swimava şişme havuz, tanımsız pantolon, kauçuk banyo yetişkinler

Ürün kategorisi yüzme havuzu
Uygulanabilir senaryo fitness vücut, Balık tutma, Yüzme sığ
Malzeme PVC
Öğe Türü yüzme havuzu
Kaynak Anakara Çin
No Netleştirme yüzme havuzu
Form Şişme Yuvarlak
Yaş Aralığı 25-36m, 4-6y, 7-12y, 12+y

Yorumlar (1) :

Lütfen siparişim Ekim ayındaydı ve gelmedi

Yorumlar. E-posta adresiniz istenmeyecek alanlar işaretlenmiştir *

Puanınız *
Yorumunuz *