1 adet Tungsten Karbür Çapak Döner Matkap kalıp taşlayıcı Oyma Bit Çift Kesim Metal İşleme İçin Parlatma Elektrikli Değirmeni Ücretsiz Gemi

SKU: w51233

Tanım: *100 % brand new ve yüksek kalite * sertliği hrc70'e ulaşabilen, keskin ve sağlam, çapak alma ve parlatma için mükemmel olan ısıl işlem görmüş tungsten karbürden yapılmıştır. *yüksek aşınma direnci, keskin bıçak kesme pürüzsüz çapaksız, kenarsız, talaş kaldırma daha sorunsuz, güçlü, dayanıklı ve uzun ömürlüdür. *yaygın metal işleme, takım yapımı, model mühendisliği,

Fiyat: ₺23.42 ₺12.95

Ek bilgi:

Tanım:

*100 % brand new ve yüksek kalite

* Sertliği hrc70'e ulaşabilen, keskin ve sağlam, çapak alma ve parlatma için mükemmel olan ısıl işlem görmüş tungsten karbürden yapılmıştır.

*Yüksek aşınma direnci, keskin bıçak kesme pürüzsüz çapaksız, kenarsız, talaş kaldırma daha sorunsuz, güçlü, dayanıklı ve uzun ömürlüdür.

*Yaygın metal işleme, takım yapımı, model mühendisliği, ahşap oyma, takı yapımı, kaynak, pah kırma, döküm, çapak alma, taşlama, silindir kafası taşıma ve heykel.

* Kaynakları temizleyen veya metalle sık sık çalışan, kavraması ve kullanımı kolay, güvenli ve güvenilir ahşap işçileri ve meraklıları için vazgeçilmez bir kit.

Belirleme:

* Renk: Gümüş (Resimleri Göstermek Gibi)

*Malzeme: Tungsten Çelik

* Sap çapı (Yaklaşık.): 3mm (1/8")

*Boyut: resim gösterisi olarak

* İsteğe bağlı modeller: A, B, C, D, E, F, G, Y, I, J

Paket içeriği:

1 * Tungsten Çelik Karbür Çapak

Not:

1. Öğenin gerçek rengi, monitörünüzün parlaklığı ve ışık parlaklığı gibi birçok faktörün neden olduğu web sitesinde gösterilen resimlerden biraz farklı olabilir.

2. Lütfen veriler için hafif manuel ölçüm sapmasına izin verin.

Etiketler: matkap ucu taşlama petal, gümüş kalıp kesim, ck dünya çapında tungsten öğütücü, tungsten karbür matkap uçları, yg karbür matkap, youyi kalemtıraş, matkap ucu çukurlu, shinano si 2012 die grinder, öğütücü çalışma ahşabı, kesme ölür metallice

Tip Büküm Matkap Ucu
Kaynak Anakara Çin
Model Numarası gösterildiği gibi
Kullanmak Ahşap Delme
Marka Adı doxa'nın
Kendin Yap Malzemeleri Ahşap
Malzeme Elmas
Sertifika CE

Yorumlar (0) :

Yorumlar. E-posta adresiniz istenmeyecek alanlar işaretlenmiştir *

Puanınız *
Yorumunuz *