Sıçrama Balina Yard Su Oyun İplik Balina Oyuncak çim fıskiyesi Çocuklar için Hediye Yaz Açık Eğlence Spor Yağmurlama Oyuncaklar Banyo Oyuncakları

SKU: w58353

Mermi noktaları: 1.çılgın balina fıskiyesi: bu çılgın balina ile mutlu bir yaza hazırlanın sprinkler.it dönen bir su püskürtme kubbesine ve her açıdan su püskürtebilen ekstra 6 renkli döner tüpe sahiptir.su spreyi 8 feet'e kadar ve su spreyi oyuncakları sıcak yaz aylarında çok ilginç! 2.yüksek kaliteli abs malzeme: yüksek kaliteli abs'den yapılmış sprinkler oyuncakları zararsız, bpa içermez, hafiftir

Fiyat: ₺502.39 ₺271.38

Ek bilgi:

Mermi Noktaları:

1.Çılgın Balina Fıskiyesi: Bu çılgın balina ile mutlu bir yaza hazırlanın sprinkler.It dönen bir su püskürtme kubbesine ve her açıdan su püskürtebilen ekstra 6 renkli döner tüpe sahiptir.Su spreyi 8 feet'e kadar ve su spreyi oyuncakları sıcak yaz aylarında çok ilginç!

2.Yüksek kaliteli ABS Malzeme: Yüksek kaliteli ABS'den yapılmış sprinkler oyuncakları zararsız, BPA içermez, hafiftir ve yıllarca kullanıma dayanacak kadar dayanıklıdır.

3.Kullanımı Kolay: Çocuklar için bu eğlenceli fıskiye, herkesi mutlu etmenin kolay bir yoludur.Sadece hortumu bağlayın, musluğu açın ve kullanmaya başlayabilirsiniz. (Su borusu çapı: yaklaşık 1.6 cm/0.63 inç) addition ek olarak, su basıncını ayarlayarak püskürtme yüksekliğini ve yoğunluğunu artırabilir veya azaltabilirsiniz.Kolay eğlence!

4.Benzersiz Tasarım: Çocuklarınızı ve aile köpeklerinizi yaz boyunca serin ve meşgul tutmak ve onlara aşırı mutluluk hissi vermek için beklenmedik şekillerde su döndürür ve püskürtür.

5.Sizi Mutlu Edin: Sevimli balina fıskiye oyuncağı bu yaz kesinlikle çocuğunuzun veya köpeğinizin yeni en iyi arkadaşı olacak.Çocuklar ve köpekler koşup dereye atladıklarında, çimleri en şirin şekilde sularken bahçe oyununu teşvik eder!

Özellikler:

Adı: Balina Yağmurlama

Boyutu: yaklaşık 20*16*12.5 CM/7.87*6.30*4.92 içinde

Ambalaj: renk kutusu

Malzeme: ABS

Ambalaj boyutu: yaklaşık 20*16.5*12.6 CM/7.87*6.50*4.96 içinde

Ambalaj Listesi:

1 * Balina Yağmurlama

Notlar:

Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe renk farkı var, lütfen anlayın.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Etiketler: vaka b oyna, iplik bebek oyunu, kumaş düz yard, vaka honol oyna, kumaş thr yard, yard altın kumaş, dantel bodysuit oyna, vaka yavru kedi oyna, vinil kılıf oyna, kumaş yard vire

Kaynak Anakara Çin
Yaş Öner 12+y
Özellikler banyo
Malzeme Plastik

Yorumlar (0) :

Yorumlar. E-posta adresiniz istenmeyecek alanlar işaretlenmiştir *

Puanınız *
Yorumunuz *