Ağaç işleme Manyetik Bileklik Güçlü Mıknatıslar Tutar Çivi Matkap Ucu Elektrikçi Bilek Aracı Kemer Vidaları Tutucu Tamir Araçları

SKU: w389705

Özellikler: süper güçlü miknatislar-metal parçalarınıza güçlü bir şekilde tutunan ve pense, kesici ve tel kıvırıcı gibi küçük aletleri kolayca tutabilen 9 neodimyum mıknatıs.elini hareket ettirip sallayabilirsin ve hiçbir şey düşmez. ✔ ️ bi̇lek desteği tasarımı-son derece rahat ve ayarlanabilir, sıkı çalışma sırasında bileğinizi sabitlemeye yardımcı olur ve başparmak halkasıyla giydirmek

Fiyat: ₺142.64 ₺85.51

Ek bilgi:

Özellikler:

SÜPER GÜÇLÜ MIKNATISLAR-Metal parçalarınıza güçlü bir şekilde tutunan ve pense, kesici ve tel kıvırıcı gibi küçük aletleri kolayca tutabilen 9 neodimyum mıknatıs.elini hareket ettirip sallayabilirsin ve hiçbir şey düşmez.

✔ ️ BİLEK desteği tasarımı-Son derece rahat ve ayarlanabilir, sıkı çalışma sırasında bileğinizi sabitlemeye yardımcı olur ve başparmak halkasıyla giydirmek çok daha basit ve kolaydır.

✔ ️ MÜKEMMEL HEDİYE-Aşkınız bir kez onu sevecek, Babalar Günü veya tamircinizin veya babanızın Doğum Günü için ideal, Erkek arkadaşınız da onu sevecek.

✔ ️ YERİNDE TUTUN - Bu yeni ve özgün tasarım, kayışın dönmesini önler ve kolunuzun yukarı ve aşağı kaymasını önler.Personelinizi mıknatısların üzerine yerleştirdikten sonra, her zaman ayarlamak zorunda kalmadan yerinde kalacaklardır.

✔ ️ NEFES ALABİLİR VE HAFİF-Ana malzeme delikli neopren kumaştır, rahat ve esnektir, hipoalerjeniktir, bilek desteği için mükemmeldir.delikli doku, cildinizin nefes almasını sağlar, ağırlığı sadece 1,85 oz'dur.

Şartname: Ağırlık: 60g Boyutu: 46 * 10 cm Malzeme: Polyester + mıknatıs

ambalaj listesi: 1 * manyetik bileklik

Notlar: Farklı monitör ve ışık efekti nedeniyle, öğenin gerçek rengi resimlerde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.Teşekkürler!Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm ölçüm sapmasına izin verin.

Marka Adı isfriday
Malzeme diğer
Kaynak Anakara Çin
Model Numarası manyetik bileklik
Tip Çantalı

Yorumlar (0) :

Yorumlar. E-posta adresiniz istenmeyecek alanlar işaretlenmiştir *

Puanınız *
Yorumunuz *